LAUTEIDEN SAUNAFESTIVAL & TALVIUINTIKAUDEN ALOITUS LA 31.8.24

19.8.2024 | Ajankohtaista

Talviuintikausi lähenee! Järjestämme Siilinjärven Avantosauna Lauteilla huikeat saunafestarit ja talviuintikauden aloittajaiset (menee myös kesän lopettajaisista) lauantaina 31.8. klo 16-22.

Rannalla on silloin monenlaista saunomiseen liittyvää aktiviteettia: löytyy upea peräkärrysauna, kylpytynnyri, erikoinen linja-autosauna, sekä tietenkin oma iso saunamme. Kaikki nämä ovat käytössä lipun ostaneille. Lipun hinta on 10,90€/ henkilö, alle 12-vuotiailta hinta on 6€.

Lauteet-Cafe avaa jälleen ovensa tapahtuman ajaksi. Tällä kertaa tuomme rannalle hampurilaisbaarin. Paistelemme isolla muurikalla mahdottoman hyviä purilaisia, myös kasvispihvillä. Lisäksi tarjolla on vohveleita Nutellalla, hillolla ja kermavaahdolla, sekä tietenkin kahvia ja limppareita. Virittelemme rannalle myös ison nuotion, jossa voi paistaa makkaraa. Makkaraa saa myös Lauteet-Cafesta.

Lauteet-Cafen menu saunafestivaalin ajan:

  • Hampurilainen + ranskikset + tölkkilimu 13,5€ (myös kasvispihvi vaihtoehto)
  • Hamppari + juoma 11,5€
  • Makkara itse paistaen 1,5€
  • Vohveli + hillo + kermavaahto + nutella 3,5€
  • Kahvi/limsa 2€
  • Sian jäätelöiden loppuunmyynti!

Jaamme Lauteet-Cafesta myös kauden 24-25 jäsenmerkkejä jäsenyyden ostaneille. Jäsenyyden voi myös ostaa tapahtuman ajan 230€/jäsen + liittymismaksu 20€, jos et ole ollut ennen jäsenenämme.

Tapahtuman ajan jäsenyydet myydään vielä vanhan arvonlisäveron mukaiseen hintaan. Huomaathan, että saunan kausijäsenyys on voimassa arkipäivisin ti-pe syyskuusta alkaen.

Tervetuloa viettämään saunomisen täyteisiä kesän lopettajaisia ja talviuintikauden avajaisia Siilinlahden uimarannalle!

Nähdään Lauteilla, toivoo Lauteiden porukka Topias, Sauli & Juhana!

Mistä lauteilla puhutaan? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi, niin varmistat, että olet aina ajan tasalla siitä, mistä lauteilla puhutaan.

Uutiskirje tilattu - kiitos!