Ohjeet saunomaan tulijalle

 

 

 

 

 

 

Osta ranneke tai kausijäsenyys

Saunaan pääset kahdella tavalla, joko ostamalla kertakäyttöisen yhden päivän voimassa olevan rannekkeen pukuhuonetilojen eteisestä löytyvästä automaatista (korttimaksu, lähimaksu), tai ostamalla kausijäsenyyden verkkokaupastamme.

Kausijäsenyys osoitetaan ompelemalla jäsenmerkki uima-asuun näkyvälle paikalle. Kausijäsenyydellä saat saunoa niin paljoin kuin jaksat kauden ajan saunan aukioloaikojen puitteissa.

Kausijäsenyys on voimassa talviuintikauden ajan (syyskuu–toukokuu). Kertalippuja voi ostaa ympäri vuoden. Kertalipun hinta on 10,90€.

Aukioloajat

Sauna on auki ja lämpimänä ti-pe klo 16-22, viikonloppuisin klo 15-22. Maanantaisin sauna on suljettu huoltoa ja yksityistilaisuuksia varten.

Talviuintikausi, jolloin jäsenet voivat käyttää saunaa aukioloaikojen puitteissa vapaasti, kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Kesä-, heinä- ja elokuussa saunan yleisövuorot ovat ti,to ja su klo 16-22. Muina aikoina saunaa on mahdollista vuokrata yksitysikäyttöön.

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Sauna sijaitsee Siilinlahden uimarannalla osoitteessa Jokisuuntie 16.

Autoille on varattu pysäköintitilaa sekä Jokisuuntie 16:sta POPareenan yhteydessä olevalta parkkipaikalta, että Valkamantieltä. Valkamantien parkkipaikka sijaitsee Valkamantien varressa ennen Siilinlahden uimarannalle vievää kävelytietä.

Tutustu turvallisuusohjeisiin ja saunaetikettiin

Lue laatimamme turvallisuusohjeet sekä saunaetiketti ennen löylyihin menoa ja noudata niitä. Löydät ne kotisivujemme lisäksi myös pukuhuoneista.

Turvallisuusohjeet talviuimarille

Ota kaveri mukaan uimaan mennessäsi – jos jotain sattuu, kaveri voi auttaa. Lue tämä ja 10 muuta turvallisuusohjetta koostamastamme artikkelista!

Lue lisää…

Saunaetiketti

Jotta meille kaikilla olisi mukavaa, on meidän noudatettava yhteisiä pelisääntöjä. Lue lisää…