Avantosauna Lauteet talviuintikausi 2022-2023

24.10.2022 | Ajankohtaista

Siilinjärvi sauna avantosauna tilaussauna

Talviuimaan ja saunomaan Siilinjärvelle! Tästä artikkelista löydät äärimmäisen paljon tietoa talviuitikaudesta ja saunan toiminnasta kaudella 2022-2023, joten lue tarkkaan 🙂

𝗔𝗨𝗞𝗜𝗢𝗟𝗢𝗔𝗝𝗔𝗧

📍Lauteiden talviuintikausi on 5.9.2022-31.5.2023

📍Aukioloajat talviuintikaudella: ti-pe klo 16-22, la-su 15-22, ma suljettu (saunan huoltopäivä)

𝗛𝗜𝗡𝗡𝗔𝗧

📍Kausijäsenyyden hinta on 175€ aikuiselta, 7-12 vuotiailta 90€. Jäsenyydellä saunot ja uit aukioloaikojen puitteissa niin paljon kuin haluat.

📍Kertalippu 10,90€/ lapset 7-12v 6€

📍10 kerran sarjalippu 85€

𝗞𝗔𝗨𝗦𝗜𝗝Ä𝗦𝗘𝗡𝗬𝗬𝗗𝗘𝗡 𝗢𝗦𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡𝗘𝗡

📍Uudet jäsenet voivat ostaa jäsenyyden verkossa osoitteesta https://lauteetsauna.fi/kauppa/. Uudet jäsenet maksavat myös liittymismaksun 20€, joka maksetaan kerran per jäsen.

📍Vanhoille jäsenille lähetetään lasku tulevasta kaudesta viikolla 34, laskun maksettua toimitamme jäsenmerkin. Vanhat jäsenet voivat myös maksaa jäsenyyden verkkokaupassamme https://lauteetsauna.fi/tuote/kausijasenyys-2022-2023-vanhatjasenet/

📍Jäsenyys todennetaan uima-asuun ommeltavalla merkillä, jonka toimitamme jäsenille postitse.

📍Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut saunomaan, vaikka merkki ei olisi vielä kerinnyt tulla. Varaudu tällöin kuitenkin pyydettäessä todistamaan jäsenyys esimerkiksi nettipankin kuitilla.

LIIKUNTASETELEILLÄ MAKSAMINEN

Jäsenyyden voi maksaa verkkokaupassamme nyt myös Smartumilla ja ePassilla. Jos haluat maksaa osan jäsenyydestä Smartumilla ja loput omalla kortillasi, ota yhteys info@lauteetsauna.fi. Tällöin maksat haluamasi summan Smartumilla ja loppusummasta kirjoitamme sinulle laskun.

TILAUSSAUNA, LAUTEET YKSITYISKÄYTTÖÖN?

Sauna on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön julkisten aukioloaikojen ulkopuolella. Maanantaisin varattavissa kaikki ajankohdat, muutoin arkisin ennen klo 16 tai klo 22 jälkeen, viikonloppuisin ennen klo 15 tai klo 22 jälkeen. Yksityissaunan perushinta 100€/h. Kysy lisää info@lauteetsauna.fi.

Tämmöisillä askelmerkeillä mennään siis tuleva talviuintikausi 2022-2023! Maailmanlaajuinen energian hinnannousu näkyy hitusen myös meillä Siilinlahdella ja yhteissaunominen on mielestämme myös tässä mielessä hyvä tapa vähentää energiankulutusta. Ja ennen kaikkea hyvinvointia lisäävä tapa!

Nähdään Lauteilla!

Mistä lauteilla puhutaan? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi, niin varmistat, että olet aina ajan tasalla siitä, mistä lauteilla puhutaan.

Uutiskirje tilattu - kiitos!