Avantosauna Lauteiden kesä 2023

30.5.2023 | Ajankohtaista

Lauteet-Cafe aukeaa kesäkuun alussa, avoinna säävarauksella!

Rannalla oleva konttikioskimme Lauteet-Cafe avaa ovensa kesäkuun alussa, ollen auki säävarauksella noin klo 12-18. Lauteet-Cafesta saa ostettua viime kesän tapaan kahvia, virvokkeita ja erinomaisen vastaanoton saaneita Sia-irtojäätelöitä.

Lisäksi tänä kesänä uutena tuotteena Joka avantouimarin makkispekkikset -makkaraperuna-annos, jota on kevään mittaan kehitelty ja testailtu, ja vie kyllä kielen mennessään 🙂

Saunaa remontoidaan kesäkuu, heinä ja elokuussa avoinna.

Lauteiden toinen talviuintikausi tulee päätökseen 31.5.2023 klo 22. Kesäkuun ajan sauna siis suljettuna, sillä teemme saunaan huolto- ja korjaustöitä, muun muassa remontoimme pukuhuoneita toimivammiksi.

Heinä-, ja elokuussa sauna on auki muutamana päivänä viikossa kertalipulla, lisäksi saunaa on mahdollista vuokrata heinä- ja elokuussa yksityiskäyttöön. Jos yksityisvuokra kiinnostaa, ole yhteydessä info@lauteetsauna.fi

SUP-lautavuokrausta ja SUP-balancea Siilinlahdella

Tänä kesänä vuokraamme myös SUP-lautoja Lauteet-Cafesta. Yhteistyökumppanimme Orangerent toimittaa laadukkaat laudat asiakkaidemme käyttöön.

Lautojen vuokraus onnistuu Lauteet-Cafesta, tai soittamalla/txt numeroon 0442625859, tai info@lauteetsauna.fi

Heinä- ja elokuussa on myös tarkoitus järjestää SUP-balance tunteja, jossa lautojen päällä tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita joogan tapaan.

Mukavaa alkavaa kesää kaikille!

Mistä lauteilla puhutaan? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi, niin varmistat, että olet aina ajan tasalla siitä, mistä lauteilla puhutaan.

Uutiskirje tilattu - kiitos!