Infoa kesästä 2022

2.6.2022 | Ajankohtaista

Kesällä Lauteilta saa vuokrattua mm. SUP-lautoja.

Toukokuu alkaa olla taputeltu ja kesä lähenee. On siis korkea aika kertoa, miten Lauteiden kesä 2022 sujuu 🤗

📌Talviuintikausi päättyi tiistaina 31.5. Huoltotauko saunalla on 1.-7.6, saunan kesäkäyttö alkaa 8.6.

📌 Myymme kesälle (kesä-elo) kesäjäsenyyden saunalle hintaan 50€/kesäjäsen. Kesä-, heinä- ja elokuussa sauna auki kertalippukävijöille ja kesäjäsenille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 16-22. Kesäjäsenyyden saa ostettua verkkokaupastamme https://lauteetsauna.fi/tuote/kesajasenyys-2022/

📌Muina aikoina saunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Hinta on 100€/h. Varaa vuoro sähköpostitse info@lauteetsauna.fi

📌Kesäksi saunan yhteyteen tulee konttikahvila, jossa myynnissä jäätelöä, kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa. Vuokraamme kahvilalta myös suppilautoja. Kahvila on avoinna säävarauksella ti-su klo 11-18. Kahvilan aukioloaikojen puitteissa pääsee myös saunoman kertalipulla ja kesäjäsenyydellä, jos ko. aikana ei ole varattuja yksityisvuoroja.

📌23.7. Siilinlahdella järjestetään ilmainen lajikokeilupäivä, jolloin pääsee kokeilemaan erilaisia harrastuslajeja ilmaiseksi. Tästä lisää myöhemmin.

📌Seuraava talviuintikausi on 1.9.2022-31.5.2023. Jo jäseninä oleville lähetämme kesän aikana laskun seuraavan kauden maksusta, uudet jäsenet voivat ostaa talven 22-23 jäsenyyden pian verkkokaupastamme.

Tässä lyhykäisyydessään kesän menot saunalla 🙂 Tulee kaikkien aikojen jiätelökesä Siilinlahdella, nähdään pian Lauteilla kesän merkeissä!

Mistä lauteilla puhutaan? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi, niin varmistat, että olet aina ajan tasalla siitä, mistä lauteilla puhutaan.

Uutiskirje tilattu - kiitos!