Tämän talven erikoisuus: pieni 1800-luvun hirsisauna. Varaa se yksityiskäyttöön tai tule saunomaan keskiviikkoisin ja lauantaisin!

9.1.2024 | Ajankohtaista

Lauteilla on tänä talvena mahdollisuus päästä saunomaan tunnelmalliseen 1800-luvun hirsiaittaan! 😍Hirsikehikko on peräisin 1800-luvulta Pölläkänsalmen torpalta Kuopiosta, jossa se toimi aikoinaan aittana.

Tarina kertoo, että Pölläkänsalmella kesiään viettänyt kirjailija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Minna Canth saattoi nukkua öitään juuri tässä aitassa! Tiedä vaikka Työmiehen vaimo olisi saanut alkunsa näiden hirsien huomassa!☺️

Kunnianosoituksena annammekin tälle tunnelmalliselle pikku hirsisaunalle täten nimeksi Työmiehen vaimo (Hirsisauna)! Lauteiden Sauli osti hirsikehikon syksyllä 2023 ja entrasi siitä ehdan pikku saunan! Tässä kelpaa löylytellä 🙂

Työmiehen vaimo (hirsisauna) lämpiää asiakkaidemme käyttöön seuraavasti:

📍Yleisessä käytössä keskiiviikkoisin ja lauantaisin klo 18-21. Hinta 2,5€ lisättynä kertalipun tai jäsenyyden hintaan. Kertalipun (10,90€+2,5€=13,40€) voi ostaa automaatista. Kausijäsenet voivat maksaa 2,5€ mobilepayllä. Ohjeet Mobilepay-maksuun löytyvät paikanpäältä. Löylyihin mahtuu kerrallaan viisi henkeä. Annathan tilaa myös muille saunojille!

📍 Yksityiskäyttö: Työmiehen vaimo (hirsisauna):n voi varata myös yksityiskäyttöön. Yksityisvaraus maksaa 100€ /ilta valmiiksi lämmitettynä. Yksityisvaraajien käytössä on Lauteiden pukuhuonetilat ja wc. Yksityisvarauksia voi varata maanantaille, tiistaille, torstaille, perjantaille tai sunnuntaille. Kysy lisää yksityisvarauksesta info@lauteetsauna.fi tai soita Saulille 050 4633885.

Makoisia löylyjä 1800-luvun hengessä!

Mistä lauteilla puhutaan? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi, niin varmistat, että olet aina ajan tasalla siitä, mistä lauteilla puhutaan.

Uutiskirje tilattu - kiitos!